Gårdens historie

Om kvarstad gård

Kvarstad Gård i Ringsaker ligger idyllisk til på en høyde i kulturlandskapet, 20 minutter fra Hamar og 1 time og 45 minutter fra Oslo. Dette er en levende gård i full drift, med produksjon av gris, korn, poteter og skog. Vertskapet Helena og Hans Frogner har også åpnet bygningene for konferanser, selskap og overnatting – året rundt.

I 2011 begynte Helena (som har en stor interesse for sjokolade) å produsere konfekt i liten skala for hand med minimalt med hjelpemidler tilgjengelig. Siden da har sjokoladeutviklingen gått sin gang, og idag produseres sjokoladen fortsatt som et solid handverk, men selvsagt med en del maskiner som hjelpemidler. Flere av smakene fra 2011 er beholdt og er fortsatt enere i et breder sortiment.

Les mer om gårdens historie på Kvarstad Gårds nettsted.

Till nettsiden

Møter & Konferanser

på kvarstad gård

Vi skreddersyr alle arrangementer etter ønske, og ser til at det blir en vellykket og uforglemmelig opplevelse, enten det er en bursdagsfeiring, konfirmasjon, bryllup eller konferanse. Det er den nyrestaurerte hovedbygningen fra 1750 som benyttes til de aller fleste arrangementer. Hagen og lokalene i hovedbygningen utgjør en vakker ramme rundt ethvert arrangement. Grupper som legger jubileet, møtet eller middagen hit, kan regne med å ha de tre stuene i første etasje for seg selv.

Les mer på Kvarstad Gårds nettsted.

Varmt velkommen forbi på et besøk

Gårdsbutikken er åpent fra 10.00- 21.00 hver dag, hele året. Du når oss på post@kvarstad-gaard.no & +47 917 02 545.
Du finner oss på Rørsveien 238, 2384 Brumunddal.