Kvarstad Sjokolade er en familiebedrift, med opprinnelse på Kvarstad Gård i Ringsaker.
I 2013 startet vi opp med produksjon av sjokoladeprodukter i et eget lokale på gården, basert på våre
egne oppskrifter. I november 2020 begynte vi å pusse opp det som tidligere var sørgående kro langs E6
på Rudshøgda i Ringsaker. Planen var å flytte sjokoladeproduksjonen på Kvarstad Gård til et større lokale.

25. mai 2021 åpnet vi det som nå er restaurant, kafé, butikk og sjokoladefabrikk på Rudshøgda. Hos oss kan
du se hvordan sjokoladekonfekt blir laget, og smake fersk sjokolade.

Kvarstad Sjokolade er i dag et naturlig møtested for alle som kommer både nordfra og sørfra,
og for deg som ønsker en rast på bilturen.

EKTE HÅNDVERK

Vi lager sjokoladekonfekten for hånd, med teknikker som har blitt pusset på i århundrer av sjokoladeprodusenter
over hele verden. Myke trøfler og karameller kokes før de helles i former, kuttes i små firkanter, dyppes i sjokolade, dekoreres og pakkes – for deretter å kunne nytes av deg.

BARE NATURLIGE RÅVARER

For å skape en smaksopplevelse utenom det vanlige, tilsetter vi bare naturlige ingredienser isjokoladen vår.
Vi bruker ikke unødvendige tilsetningsstoffer, og har ikke unaturlige fargestoffer. Vi prøver også å bruke så mye lokale ingredienser som mulig, for å heve smakene til nye nivåer.

KVALITETSSJOKOLADE

Vårt fokus ligger alltid på smak og kvalitet. Derfor importerer vi bare den fineste belgiske sjokolade-pelletsen som finnes på markedet fra Callebaut. Sjokoladen smeltes og tempereres før den brukes i våre trøfler, flak, kuler og på konfektbitene.

I 2011 begynte Helena å produsere konfekt i liten skala for hånd, med minimalt av hjelpemidler tilgjengelig.
I dag produseres sjokoladen fortsatt som et solid håndverk, men i nye og større produksjonslokaler.
Flere av smakene fra 2011 er fortsatt å finne blant dagens sortiment.

Helena Frogner
Gründer og eier

Hans Frogner
Daglig leder og Eier

Joakim Hoholm
COO