Vår sjokolade

Alltid håndlaget

Vi lager alle våre konfekt for hånd, med teknikker som har blitt pusset opp i århundrer av sjokoladeprodusenter over hele verden. Våre myke trøfler og karameller i forskjellige smaker kokes for hånd før den helles i former, kuttes i deilige små firkanter, dyppes i sjokolade av forskjellige slag, dekoreres og pakkes for hånd for å deretter bli levert til- og nytes av deg.

Bare naturlige

råvarer

For å skape en smakopplevelse som er utenom det vanlige, bruker vi bare naturlige ingredienser i sjokoladen vår. Vi bruker ikke unødvendige tilsetningsstoffer og har aldri noen E-stoffer eller unaturlige fargestoffer i sjokoladen vår. Vi prøver også å bruke så mye lokale og kortreiste ingredienser som mulig for å heve smakene til nye nivåer.

Kvalitetssjokolade

Vårt største fokus ligger alltid på smak og kvalitet, og derfor importerer vi bare den fineste belgiske sjokoladepelletsen som finnes på markedet. Sjokoladepelletsen smeltes siden innen den brukes i våre trøfler, flak, eller for å dekke våre konfektbiter. Selvsagt anvender vi bare ansvarsfulle leverandører.

Vårt Team

Helena Frogner
Eiere og grunder

Hans Frogner
Eiere og daglig leder

Joakim Hoholm
Driftssjef

Stephanie Henning
Markedssjef

Jeanette Mathisen
sjokolademedarbeider

Hanna Henriksen Mauseth
Sjokolademedarbeider

Linn Ihle
Konditor & Sjokolademedarbeider

Theodora Peeva
Sjokolademedarbeider

Katarzyna Kujawa
Sjokolademedarbeider

Vår framtid