Vår sjokolade

Alltid håndlaget

Vi lager sjokoladekonfekten lages for hånd, med teknikker som har blitt pusset på i århundrer av sjokoladeprodusenter over hele verden. Myke trøfler og karameller kokes for hånd før de helles i former, kuttes i små firkanter, dyppes i sjokolade, dekoreres og pakkes for hånd – for å deretter å kunne nytes av deg.

Bare naturlige

råvarer

For å skape en smaksopplevelse utenom det vanlige, tilsetter vi bare naturlige ingredienser i sjokoladen vår. Vi bruker ikke unødvendige tilsetningsstoffer og har verken E-stoffer eller unaturlige fargestoffer i sjokoladen. Vi prøver også å bruke så mye lokale ingredienser som mulig, for å heve smakene til nye nivåer.

Kvalitetssjokolade

Vårt fokus ligger alltid på smak og kvalitet. Derfor importerer vi bare den fineste belgiske sjokolade-pelletsen som finnes på markedet fra Callebaut. Sjokoladen smeltes før den brukes i våre trøfler, flak og på konfektbitene. 

Vårt Team

Helena Frogner
Eiere og grunder

Hans Frogner
Eiere og daglig leder

Joakim Hoholm
Driftssjef

Jeanette Mathisen
sjokolademedarbeider

Hanna Henriksen Mauseth
Sjokolademedarbeider

Linn Ihle
Konditor & Sjokolademedarbeider

Theodora Peeva
Sjokolademedarbeider

Katarzyna Kujawa
Sjokolademedarbeider

Vår framtid