Om oss

Kvarstad Sjokolade er en familiebedrift, med opprinnelse på Kvarstad Gård i Ringsaker.

I 2013 startet vi opp med produksjon av sjokoladeprodukter i et eget lokale på gården, basert på våre egne oppskrifter.

EKTE HÅNDVERK

Vi lager sjokoladekonfekten med teknikker, som har blitt pusset på i århundrer av sjokoladeprodusenter over hele verden. Myke trøfler og karameller kokes før de helles i former, kuttes i små firkanter, dyppes i sjokolade, dekoreres og pakkes – for deretter å kunne nytes av deg.

BARE NATURLIGE RÅVARER

For å skape en smaksopplevelse utenom det vanlige, tilsetter vi bare naturlige ingredienser i sjokoladen vår.
Vi bruker ikke unødvendige tilsetningsstoffer, eller unaturlige fargestoffer. Vi prøver også å bruke så mye lokale ingredienser som mulig, for smakens skyld.

KVALITETSSJOKOLADE

Vårt fokus ligger alltid på smak og kvalitet. Derfor importerer vi bare den fineste belgiske sjokolade-pelletsen som finnes på markedet fra Callebaut. Sjokoladen smeltes og tempereres før den brukes i våre trøfler, flak, kuler og på konfektbitene.

I 2011 begynte Helena å produsere konfekt i liten skala for hånd, med minimalt av hjelpemidler tilgjengelig.
I dag produseres sjokoladen fortsatt som et solid håndverk, men i nye og større produksjonslokaler.
Flere av smakene fra 2011 er fortsatt å finne blant dagens sortiment.

Helena Frogner
Gründer og eier

Hans Frogner
Daglig leder og Eier

Joakim Hoholm
COO