En gullgruve like ved E6

Til våren åpner Ringsakers eneste sjokoladefabrikk, Kvarstad Sjokolade. Her vil du få mulighet til å se hvordan vår sjokolade tilverkes fra bunnen, smake på våre ulike produkter, kjøpe med deg sjokolade hjem til en venn eller til bilturen, og er du sulten kan du også spise et godt måltid på lokale råvarer i kafeen og ta noe søtt til kaffen etterpå! Vårt håp er at dette blir en naturlig møteplass for alle som kommer nord- og sørfra for å møtes over en kaffekopp, at det blir et reisemål for alle sjokoladeelskere, og at de som blir sultne på bilturen skal få et sunt, spennende og smakrikt måltid med noe godt å drikke til.

En kafé med en unik twist

Et sted å møtes på, med opplevelser utover det vanlige

Lunsjmøter

Hos oss finner du en stille og god plass å holde møter med kolleger, kunder og ansatte på, samtidig som som dere kan nyte noe godt å spise og drikke. Det finnes også mulighet for mer atskilte plasser ved forespørsel, og ettersom vi ligger like ved E6, er det enkelt å finne hit fra både nord og sør

Konferanser

Leter din bedrift etter en ny og spennende plass å holde neste konferanse på? Vi kommer til å tilby skreddersydde konferansepakker med mat fra nærområdet, overnatting på Kvarstad Gård, aktiviteter som sjokoladesmaking og møter i unike lokaler. Ta kontakt, så kommer vi med forslag som passer deres bedrift så fort vi har åpnet i mai.

Arrangementer

Sjokoladekurs, fødselsdager, jentekvelder, herremiddager, bryllup eller annet som skal feires som krever det lille ekstra? Vi hjelper deg å finne riktige måten å gjøre det på –  enten her på sjokoladefabrikken når den har åpnet, på Kvarstad Gård, oppe på Kvarstad Seter, eller en kombinasjon av mulighetene.

Nye sjokoladefabrikken åpner

 
 

Dette er en planlagt dato, og kan komme til å forandres.