En perle like ved E6

Kvarstad Sjokolade ligger like ved E6 på Rudshøgda (sørgående løp). Her kan du se inn i sjokoladefabrikken og følge med på hvordan vår sjokoladekonfekt blir til. I samme lokaler er kafe og butikk. Du kan handle med deg godsaker fra lokale leverandører eller velge et smakfullt måltid fra vår varierte meny, basert på lokale råvarer. På Kvarstad Gård lages det også et stort utvalg av iskremer og sorbeter, som selges på Rudshøgda. Dette er derfor stedet for sjokolade- og iskremelskere! Kvarstad Sjokolade er det naturlige møtested for alle som kommer både nordfra og sørfra, og for deg som ønsker en rast på bilturen. 

En kafé med en unik twist

Et sted å møtes på, med opplevelser utover det vanlige

Lunsjmøter

Vi kan også tilby egne møtelokaler ved forespørsel. Ettersom vi ligger like ved E6, er det enkelt å finne hit både nordfra og sørfra. Vi har gode parkeringsmuligheter.  

Konferanser

Vi tilbyr skreddersydde konferansepakker med mat fra nærområdet, overnatting på Kvarstad Gård, aktiviteter som sjokoladesmaking og møter i unike lokaler. Ta kontakt, så kommer vi med forslag som passer din bedrift.

Arrangementer

Sjokoladekurs, bursdager, jentekvelder eller annet som skal feires, og som krever det lille ekstra? Vi hjelper deg å finne spennende løsninger.